Pomoc dla niepełnosprawnych

Change font size

Визнання репатріанта

Які документи потрібно подати?

  1. анкета про визнання репатріанта і чітка фотографія розміром 5 см x 4 см ( анкета )
  2. рішення консула про визнання польського походження особи. Особа, котра не має такого рішення, повинна долучити до актів справи анкету до відповідного консула про визнання польського походження особи, а також документи, які підтверджують польське походження. Далі анкету і документи надсилаються управлінням до відповідного консула для прийняття ним рішення про визнання польського походження особи (до завантаження ),
  3. підтверджену за відповтдність до оригіналу ксерокопію актульного документу, котрий підтверджує особу і громадянство,
  4. оригінал скороченої копії свідоцтва про народження, виданого польським управлінням цивільного стану,
  5. оригінал скороченої копії свідоцтва про шлюб або інший документ, який підтверджує цивільний стан,
  6. біографія,
  7. підтверджена за відповідність до оригіналу ксерокопія карти тимчасового перебування, 
  8. довідка про те, що особа має вищу освіту на підставі правил щодо навчання для осіб, котрі не є громадянами Польщі, а також опис диплому,
  9. довідка, що підтверджує, що до дня входження в дію закону, запитувач постійно проживав на території Республіки Вірменії, Республіки Азейбарджану, Республіки Грузії, Республіки Казахстану, Киргиської Республики, Республіки Таджикістану,  Республіки Туркменістану, Республіки Узбекістану або азійської частини Російської Федерації,
  10. довідка про те чи запитувач під час перебування за межами Польщі не діяв поза інтересами Польщі або брав чи бере участь в порушенні прав людини.
Podziel / Share
Opublikowane przez Rafał Babraj, 20.07.2015, Ilość wejść: 1037, Rejestr zmian