Pomoc dla niepełnosprawnych

Change font size

Вища освіта

Які документи потрібно подати?

  • 3 екземпляри заповненої анкети для отримання дозволу на тимчасове проживання скачати;
  • 4 актуальні кольорові неушкоджені фотографії розміром 45 x 35 мм виконані протягом останніх пів року на фоні монотонного тла,  з хорошою чіткістю, на якій добре видно очі і обличчя від верху голови до верхньої частини плеч; обличчя повинно займати 70-80% фотографії; на фото особа повинна дивитись  прямо з відкритими очима, обличчя не може бути закрите волоссям, з нормальним виразом і закритим ротом:

     Іноземець з дефектом органів зору, який носить окуляри з темними скельцями може додати фотографії, що представляють його в окулярах з темними скельцями. В такому випадку необхідно долучити підтвердження дефекту, а у випадку його відсутності, довідку іноземця про інвалідність.

Іноземець, який носить головний убір відповідно до свого віросповідання, може долучити фото з головним убором, якщо на ньому обличчя повністю відкрите. В такому випадку необхідно долучити довідку про приналежність до релігійної громади. 

Podziel / Share
Published by Marcin Olechowski, 23.07.2015, Number of hits: 10481, Change Log